Uw eerste afspraak
15593
page-template-default,page,page-id-15593,bridge-core-2.9.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Uw eerste afspraak

Uw eerste afspraak

Bij binnenkomst in onze praktijk kunt u plaatsnemen in de wachtkamer.
De behandelend fysiotherapeut komt u zelf ophalen voor de behandeling. Wilt u bij uw eerste afspraak een identiteitsbewijs en de gegevens van uw zorgverzekeraar meenemen?

N.B. Het is mogelijk dat u in uw overzicht van de zorgverzekeraar (over het aantal uitgevoerde behandelingen uit een behandelserie) een dubbele zitting op één datum ziet staan. Dit is alleen van toepassing op uw eerste behandeling uit deze serie!! Deze dubbele zitting bestaat uit: (1) 25 min intake, onderzoek, fysiotherapeutische diagnose en doelstellingen samen met u als patiënt bepalen, en (2) 25 minuten behandeling. Dit geldt zowel voor een behandeling op de praktijk aan de Hardenbrink als bij de patiënt thuis.

Wij willen u verzoeken om voor iedere behandeling uw afsprakenkaartje en een grote handdoek mee te nemen.

De praktijk hanteert de Wet op Geneeskundig Behandelovereenkomst:de WGBO (zie praktijkinformatie). Wij gaan ervan uit, dat wanneer u een afspraak bij ons maakt voor een fysiotherapeutisch(e) screening/intake, consult en/of behandeling, u hier mee akkoord gaat. Wilt u hiervoor uw toestemming níet geven, geeft u dit dan duidelijk aan.