Het team
15286
page-template-default,page,page-id-15286,bridge-core-2.9.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Team FysioPlusEpe

Paspoort Tjeert

Tjeert
Paspoort Tjeert

Fysio- en Manueeltherapeut
BIG-registratienummer 29033896704

Naam: Tjeert van Hogen
Geboren: Groningen (1964)

Opleiding:

 • Hogeschool Utrecht (1990)
 • Manuele Therapie van der Bijl (…)

Specialisatie:

 • Manuele Therapie
 • Fysiotherapie
 • Fysiotherapie op haptonomische basis
 • Medical Taping

Werkdagen: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag en Vrijdag

Lees verder

In 1990 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als fysiotherapeut. Daarna heb ik de opleiding Manuele Therapie Utrecht, de Van der Bijl methode, afgerond. Na 3 jaar in Veenendaal gewerkt te hebben ben ik 1994  in Epe begonnen. Eerst aan de Patrijsweg en sinds maart 2012 aan de Hardenbrink.

Mijn werkzaamheden in de praktijk FysioPlusEpe bestaan voornamelijk uit het behandelen met manuele therapie, fysiotherapie en fysiotherapie op haptonomische basis.

Fysiotherapie is een vak in ontwikkeling, steeds gebruik maken van nieuwe inzichten om mensen mobieler te maken, klachten te verminderen, blijft prachtig om te doen. Samenwerken met verschillende disciplines houdt me scherp, leuke collega;s die me inspireren, het begeleiden van stagiaires maken dat het een heel veelzijdig beroep is. Kortom dit alles maakt dat ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk ga.

Mijn vrije tijd breng ik door met tuinwerkzaamheden , hardlopen en alles wat met auto’s van doen heeft.

Paspoort Wilbert

Wilbert
Paspoort Wilbert

Fysiotherapeut
BIG-registratienummer 99908681004

Naam: Wilbert den Hartog
Geboren: Ameide (1983)

Opleiding:

 • Hogeschool Utrecht (2007)

Specialisatie:

 • Schouderklachten
 • Dry Needling
 • Medical Taping
 • FysioFitness

Werkdagen: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag en Vrijdag

 

Lees verder

Mijn naam is Wilbert den Hartog en ik ben sinds 2007 werkzaam bij FysioPlusEpe. Na mijn stage bij de voormalige praktijk Fysiotherapiepraktijk Epe-Oene ben ik meteen in dienst gekomen bij deze praktijk en heb deze praktijk zien groeien vanaf de praktijk aan de Patrijsweg tot aan de huidige praktijk aan de Hardenbrink. Sinds 2014 ben ik toegetreden tot de maatschap wat ik een mooie uitdaging vind. Naast het directe patiëntcontact vind ik de organisatorische taken leuk om op te pakken en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Ik woon samen met mijn echtgenoot in Zwolle en mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten, uit eten gaan en reizen.

“Het mooiste van ons vak vind ik om samen met de patiënt te zoeken naar de oplossing zodat ze weer op hun gewenste niveau kunnen functioneren”.

Paspoort Arjan

Arjan
Paspoort Arjan

Fysio- en manueeltherapeut
BIG-registratienummer 99033133004

Naam: Arjan Bijsterbosch
Geboren: Vreeswijk (1966)

Opleiding:

 • Tim van der Laan (1989)
 • Manuele Therapie van der Bijl (2011)

Specialisatie:

 • Manuele Therapie volgens Van der Bijl
 • Dry Needling
 • Medical Taping

Werkdagen: Maandag Dinsdag Donderdag en Vrijdag

 

Lees verder

Ik wil mij graag aan u voorstellen. Mijn is Arjan Bijsterbosch, geboren op 30 augustus 1966 in Vreeswijk. Hier heb ik tot mijn achtste jaar gewoond. Daarna naar Doornspijk op Veluwe verhuisd, omdat mij ouders weer naar de Veluwe verlangden. Deze komen oorspronkelijk uit Oene en Heerde. Na 5 jaar Doornspijk verhuisd naar Elburg. Van hieruit ben ik op mijn 17e jaar op kamers gegaan in Utrecht waar ik Fysiotherapie heb gestudeerd aan de Academie voor fysiotherapie “ Thim van der Laan”. In 1989 heb ik deze opleiding afgerond, ben in 1990 getrouwd met Alien Wentzel en heb in 1992 en 1994 2 dochters gekregen; Anne en Marije. Inmiddels ben ik sinds 1 oktober 2020 ook trotse opa van kleindochter Pippa Elien.In 1990 ben ik begonnen als Fysiotherapeut in Epe aan de Hoofdstraat, en sinds december 2010 heb ik mij ingekocht in de praktijk “Epe-Oene” die sinds 2014 “ FysioPlusEpe” heet. Samen met Tjeert van Hogen en Wilbert den Hartog draag ik, als mede-eigenaar, zorg voor de praktijkvoering van FysioPlusEpe. Na 1990 heb ik de volgende opleidingen gevolgd en afgerond: * Blockpoint Relock in 1991. Cyriax 3 modules gewrichtsmobilisaties aan de   academie voor orthopedische geneeskunde in 1995, 1996 & 2001.* Nascholing methodisch handelen, verslaglegging, communicatie en evidence   based practice in 2001.*Rug- en Nekscholing bij S.T.E.P in 1996. *Manuele Therapie Marsman in 2003 & 2004. * Daarnaast heb ik nog diverse workshops gevolgd in tapen en bandageren, Kinesiotaping/ Curetape in 2014. *2008 tot 2011, School voor Manuele Therapie Utrecht (SMTU), Ook wel genoemd “methode van der Bijl”. Van deze therapie heb ik mijn specialisatie gemaakt. *2018 Mobilisatie technieken vlas concept “ Mulligan”*Februari 2020 Dry Needling Extremiteiten. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag doe ik mijn werk met heel veel plezier. Ik mag wel zeggen dat ik een “mensen-mens” ben. Het is prachtig werk om u, als patiënt, te mogen begeleiden in uw pijn of verminderde mogelijkheden, om u weer te kunnen brengen naar een acceptabel pijn- en functioneringsniveau die u weer plezier kunnen geven in uw dagelijks functioneren. Het werk geeft mij dagelijks veel voldoening. Na mijn behandeling van uw klacht, hoop ik voor u evenzo. Ik sta graag voor u klaar.

Paspoort Lilian

Lilian
Paspoort Lilian

Fysiotherapeut
BIG-registratienummer 79933496004

Naam: Lilian Varkevisser
Geboren: … (2000)

Opleiding:

 • Saxion Hogeschool Enschede (2023)

Specialisatie:

 • FysioFitness

Werkdagen: Maandag en Donderdag

Lees verder

“Mensen helpen met hun klachten, heeft me altijd voldoening gegeven. Ik geloof in persoonlijke aandacht waarbij u als patiënt centraal staat en om samen een structurele oplossing te vinden voor de lange termijn”

Paspoort Laurie

Laurie
Paspoort Laurie

Secretaresse

Naam: Laurie Rodijk-Vos
Geboren: Epe (1967)

Functie: Secretaresse
Werkdagen: Alle dagen tot ca. 14.00 uur

Lees verder
Lege sectie. Pas de pagina aan om hier inhoud toe te voegen.

Vanaf 18 september 2023 ben ik Fysioplus en zijn team komen versterken als secretaresse. Daarnaast zal ik ondersteunende taken voor de maatschap en de HR op gaan pakken.

Ik ben geboren en getogen in Epe, meer dan 30 jaar getrouwd met Martin en moeder van 2 heerlijke (reeds werkende) kinderen van 23 en 25 jaar oud.

Mijn hobby’s zijn: mijn gezin en onze Friese viervoeter, theater bezoek, gezelligheid met vrienden en vakantie.

Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging in mijn eigen dorp in dit mooie team!

Ik zie u graag in onze praktijk!

Paspoort Samira

Samira
Paspoort Samira

Fysiotherapeut
BIG registratienummer: 29911901504

Geboren: Joegoslavië, Bosnië (1974)

Opleiding:

 • Fysiotherapie Bosnië-Herzegovina (1996)
 • Hogeschool Utrechts (2009)

Specialisaties:

 • Nek- en schouderproblematiek (manuele myofasciale triggerpoints massage),
 • Perifere vestibulaire duizeligheid (BPPD)
 • Diabetes
 • Oncologische revalidatie
 • Perifeer vaatlijden (etalagebenen)
 • Cure Tape

Werkdagen: Maandag Dinsdagmiddag Woensdag Donderdag en Vrijdag

Lees verder

Sinds 2010 ben ik met veel plezier werkzaam bij FysioPlusEpe. In 1996 heb ik in Bosnië-Herzegovina mijn opleiding Fysiotherapie afgerond. In 2009 heb ik een Nederlands diploma Fysiotherapie behaald aan de Hogeschool Utrecht waarmee ik mij heb kunnen registreren in het BIG-register. Binnen de fysiotherapie heb ik mij middels aanvullende cursussen gespecialiseerd in nek- en schouderproblematiek (manuele myofasciale triggerpoints massage), perifere vestibulaire duizeligheid (BPPD), diabetes, oncologische revalidatie, perifeer vaatlijden (etalagebenen) en Cure Tape. Sinds de uitbraak van COVID-19 hou ik mij bezig met begeleiding van patiënten met klachten van uithoudingsvermogen en conditie na het virus doorgemaakt te hebben. Mijn passie ligt in het coachen en begeleiden van patiënten om de nodige aanpassingen in hun levensstijl toe te passen om op de lange termijn klachtenvrij te kunnen functioneren in het dagelijks leven en de arbeidsmarkt. Daarnaast help ik mensen graag, daarom heb ik voor dit beroep gekozen.  Op maandag- en donderdagochtend werk ik op onze locatie in Oene. Op de overige dagdelen ben ik in Epe werkzaam. Gelukkig hou ik genoeg vrije tijd over om met mijn gezin lange wandelingen te maken of een goed boek te lezen.

Paspoort Ozan

Ozan
Paspoort Ozan

Fysiotherapeut en Mrs.Manueeltherapeut (in opleiding)
BIG-registratienummer: 59928156604

Naam: Ozan Borlu
Geboren: Apeldoorn (1998)

Opleiding:

 • Hogeschool Utrecht (2020)
 • Manuele Therapie (SOMT) in opleiding

Specialisaties:

 • Voetbalgerelateerde klachten

Werkdagen: Maandag, Dinsdag en Woensdag

Lees verder

Mijn naam is Ozan Borlu en in 2020 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut, vanaf juli 2020 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FysioPlusEpe waar ik ook mijn stage heb afgerond. Tijdens de opleiding heb ik 3 jaar de verzorging en wedstrijdbegeleiding gedaan bij VIOS Vaassen, hier heb ik veel ervaring opgedaan in hersteltraining en voetbal gerelateerde klachten.

Ik ben woonachtig in Apeldoorn en besteed mijn vrije tijd graag aan sporten zoals voetbal en MMA.

“Het mooiste van ons vak vind ik het helpen van patiënten om zo kwaliteit van leven te verhogen”

 

Paspoort Astrid

Astrid
Paspoort Astrid

Secretaresse

Naam: Astrid Bron

Geboren: Zaandam (1961)

Functie: Secretaresse en receptiemedewerker

Werkdagen: Woensdagochtend en Vrijdagochtend

Lees verder

Als u op woensdag- of vrijdagochtend een afspraak in de praktijk heeft, ziet u mij zeker want dan werk ik achter de receptie en zorg ik er mede voor dat de praktijk er netjes uitziet.

Het contact met de bezoekers van de praktijk vind ik een van de leukste dingen in mijn werk.

Mijn passie heb ik gevonden in het maken van tassen. Ik heb een klein atelier waar ik tassen ontwerp en maak van verschillende soorten leer onder het label BLOOM.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een schoudertasje en een shopper. Mocht u het leuk vinden om verder een kijkje te nemen wat ik zoal maak dan kunt u mij vinden op Instagram: @vanbloomdesign

Paspoort Janet

Janet
Paspoort Janet

Fysiotherapeute
Big-registratienummer:

Naam:

Geboren:

Functie:

Werkdagen:

Lees verder
Paspoort Angelique

Paspoort Angelique

Registerpodoloog
Kwaliteitsregister paramedische nummer: 201303604

Naam: Angelique Bekkema
Geboren: Epe (1969)

Opleiding: HBO Academie voor Podologie, 2013

Specialisaties:

 • Therapiezolen
 • Orthese
 • Voet- en houdingsklachten die gerelateerd zijn aan de voeten
 • Oefentherapie voor de voeten

Werkdagen:Woensdagochtend in Epe – Dinsdag, donderdag in Emst

Lees verder
Paspoort Cora

Paspoort Cora

Oefentherapeut (Cesar/Mensendieck)
BIG-registratienummer: 89901153394

Naam: Cora Bosboom-Bruning
Geboren: Heerlen (1966)

Opleiding:

 • Hogeschool Utrecht (1988)

Specialisaties:

 • Netwerk chronische pijn
 • Functionele neurologische stoornissen
 • Oncologie netwerk
 • Slaapoefentherapie
 • Sportoefentherapie
 • Bedrijfsoefentherapie
 • Ademhaling- en ontspanningstherapie
 • Psychosomatische oefentherapie

Werkdagen: Maandag, dinsdagmiddag, woensdag, donderdagmiddag en vrijdag

Lees verder
Paspoort Sjors

Paspoort Sjors (Moor-kids kinderfysiotherapie)

Fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut io.
BIG registratie nummer: 99928285404

Naam: Sjors Huisman
Geboren: Kapelle (1996)

Opleiding:

 • CIOS bewegingsagogie in Goes, afgerond in 2016;
 • Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, afgerond in 2020;
 • Master kinderfysiotherapie aan het Avans + in Zwolle, in opleiding.

U kunt met uw kind terecht bij mij voor onder andere:

 • Baby’s met een voorkeurshouding
 • Problemen in de motorische ontwikkeling (fijn en/of grof)
 • Schrijfproblemen
 • Developmental Coördination Disorder (DCD)
 • Orthopedische klachten
 • Medical taping
 • Aangesloten bij het Go F(or) It programma in Epe

Voor vragen kunt u contact opnemen via:

 • sjors@moor-kids.nl
 • Mobiele telefoonnummer: 06-24 26 47 96
 • Algemeen telefoonnummer: 038-420 47 37
Lees verder

Paspoort Ethel

PHOTO-2021-07-08-09-06-37
Paspoort Ethel

Allround masseur
NGS-licentienur. 455409

SCAS-reistratienur. 1237148

Naam: Ethel Stokvis – Gans
Geboren: Apeldoorn, 1972

Opleiding: Sportmasseur en sportzorgmasseur

Specialisaties:

 • Allround masseur
 • Medical Taping
 • Massage bij lage rugpijn
 • Massage bij hoofdpijn
 • Massage bij fibromyalgie
 • Rug-, nek- en schoudermassage
 • Bindweefselmassage

Werkdagen: Vrijdagochtend

Telefoonnummer:

06 – 12 66 88 04

Lees verder

www.integrosportmassage.nl 

06 – 12 66 88 04

Paspoort Bas

Niet meer werkzaam bij FysioPlusEpe per

1 februari 2024

Paspoort Ellen

Niet meer werkzaam bij FysioPlusEpe per

1 september 2023

Laurie