Kwaliteit
15451
page-template-default,page,page-id-15451,bridge-core-2.9.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Kwaliteit

We zijn in 2013 gestart met FysioPrestatieMonitor (CQ-index). Hierin wordt, indien een verwijzing afgesloten wordt, binnen bepaalde criteria een digitale enquête verstuurd per email naar de desbetreffende patiënt. De resultaten stemmen ons zeer tevreden. Ook binnen dit systeem kunnen we onze resultaten benchmarken met alle deelnemende praktijken.
Uit enquêtes van 2018 komt het volgende rapportcijfer: 8,8 (Benchmark is 8,8)

Klik hier voor meer informatie over de CQ-Index

Op zorgkaart nederland kunt u laten weten wat u van uw fysiotherapeut en de behandeling vindt.
Wij stellen het zeer op prijs als u ons wilt waarderen op deze site.

Door hier te klikken en de bijbehorende naam van uw therapeut te kiezen, kunt u via de schuifregelaars uw mening geven in een cijfer. Ook kunt u eventueel een stukje tekst schrijven in het open tekstblok. Uw waardering is anoniem.
Bij voorbaat dank voor uw moeite

De betekenis van FysioPlusEpe staat beschreven op onze FysioPlus/Home pagina. Naast fysiotherapie bieden wij namelijk een groot aantal andere diensten. De naam FysioPlusEpe staat niet in verband met het Achmea predikaat “Plus praktijk” !